Welkom

 

 

Wie zijn wij ?

Opgericht in 1984, binnenkort 40 jaar, dat Tempo ernaar streeft om technische en logistieke ondersteuning te bieden aan meerdere verenigingen
en organisaties in de publieke dienstverlening. Als referenties kunnen we citeren: de WBI (Franse Gemeenschap), Het Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, L’Université Libre de
Bruxelles (ULB), l’Université Catholique de Louvain (UCL)Het Brussels onderwijs, FNRS, Ontwikkelingssamenwerking, IDEJI, PASS, de BOZAR, Het Museum van de vrijmetselarij, Socialistische Solidariteit, De Christelijke Mutualiteiten, Het Erasmus Ziekenhuis, De Saint Luc universiteitskliniek, Het Europees Parlement, Het Solvay instituut, De Jonge Ondernemingen en vele anderen grote en kleine verenigingen zonder winstoogmerk (VZWs).

Onze doelstellingen

Ons belangrijkste doel is om u te voorzien van technische en logistieke ondersteuning voor de realisatie van uw projecten. Daartoe stellen we u al onze knowhow ter beschikking en onze beschikbaarheid zal u de beste dienstverlening brengen om aan uw verwachtingen te voldoen.
Wij kunnen u eveneens adviseren zowel bij het ontwerp als de uitvoering van uw projecten, bij de montage, vervoer of opslag van uw tentoonstellingen en stands.